Barnversioner

by admin
Categories: Barn
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Tjej håller en leksakspizza

Som liten brukar väldigt många lekar gå ut på att på ett eller annat sätt låtsas vara vuxen. Man vill laga mat, vara polis, frisör eller musiker. För att hjälpa dessa fantasier på vägen kan man se till att köpa leksaker som för allt så nära verkligheten som möjligt.

För den unga kocken

Om barnet är extremt fascinerat av matlagning så förtjänar hen självklart ett riktigt bra leksakskök! Det finns många olika varianter men våra favoriter är gjorda i trä och har många olika maträtter representerade som träskulpturer.

För den unga musikern

För den som inte kan låta bli att sjunga eller spela trummor med besticken så brukar behovet av ett riktigt instrument vara ganska klart. Det brukar finnas många olika alternativ bland leksaksgitarrer eller ukuleles som låter barnet släppa loss både sång och melodi. För det rytmfokuserade barnet så brukar det finnas leksak och barntrumset att köpa.

För den unga snickaren

Om barnet gillar att skruva och meka så finns det även där många alternativ! För de allra minsta så är bultbrädorna ett bra alternativ. Med de kan barnet hamra loss utan att orsaka stora skador på varken sig själv eller omgivningen. Steget upp är att köpa en hel verktygslåda som har alla verktyg(i trä) som barnet skulle kunna vilja ha!


Comments closed