Bra att äta på barnkalaset

by admin
Categories: Barn
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

cake birthdayHar man barn kommer man troligtvis förr eller senare ställas inför uppgiften att arrangera ett barnkalas i någon form. Förutom att barnen skall aktiveras under kalaset så skall de ju som bekant också äta någonting och just vad man kan bjuda på under ett barnkalas tänkte vi tipsa om här nedan.

Varmt

Vad gäller varm mat finns ingen som helst anledning att krångla till det, snarare är det så att ju enklare desto bättre. Bra tips på kalasmat är till exempel varm korv, hamburgare eller pizza som även ger utrymme om man vill smycka ut det hela på ett festligt sätt.

Tårta

En tårta skall man ju såklart också ha i någon form. Här kan man om man har möjlighet givetvis göra något riktigt festligt i form av till exempel en Musse Pigg-tårta eller varför inte en tårta fullt med tomtebloss som sprakar och smäller.

Godispåse

Innan barnen går hem skall de ju så klart också ha en liten godispåse, som i princip kan innehålla lite vad som helst. Ett bra tips är dock att försöka hålla sig till så neutrala smaker som möjligt och undvika lakrits, salt och surt.


Comments closed